Mit tehetek, ha a szüleim elherdálják az örökségem?
A szüleid a saját vagyonukat herdálják el, amihez semmi közöd. Örökség akkor lenne, ha a szüleid meghalnának.
Értem én, hogy számítasz rá, de az bizony nem a tiéd amíg élnek.
A te örökséged??
No, ne má'! Amíg élnek, addig nincs örökséged.
Ha nam tudod kivárni halálukat üsd/lődd agyom őket.
Ahogy mar mondtak:
- az nem a te orokseed, hanem az O sajat penzuk. Azt csinalnak vele, amit akarnak.
- talan keress penzt magadnak, ne a szuleid halalara spekulalj.
Mekkora egy számító dög vagy Kérdező. A szüleidnek amilyük van azért ők dolgoztak meg és ehhez Neked semmi közöd nincs. Ha eladnak mindent és a pénzt elverik akkor sem csinálhatsz semmit sem.
Gondolj bele a fordított helyzetbe. Ha Te veszel magadnak egy doboz cigit akkor a logikád alapján a gyereked örökségét tékozlod el. A gyereked tud ellene tenni valamit?
Mindig azt hallottam tőlük, hogy azért dolgoztak, hogy nekem jobb legyen. De így nem lesz jobb.
Meg azzal jönnek hogy kaptam tőlük egy lakást pesten. Ami igaz, csak azt felejtik el, hogy azon még volt rendesen hitel, amit nekem kellett tovább fizetnem, kb 6 millió forintot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!