Nem értem ezt a bitcoin vásárlás- eladás arányt. Korábban 9% volt az eladás és 91% a vásárlás. Most 20%-ra nőt az eladás. na de nem ugyanannyit vásárolnak, mint amennyit eladnak, hisz minden eladáshoz egy vásárlás is hozzátartozik, nem?
Buy wall, Sell wall.
A többi google.
Nem a Plus500-on zajlik a valós kereskedés, ez csak egy felület így ha a Plus500-on van 1 ember aki vesz és éppen egy se shortol. Akkor máris 100% a vevők aránya.
Tehát amikor te veszel a Plus500-on akor nem egy másik Plus500 felhasználótól veszel. Használj valós váltót/tőzsdét ha azt akarod hogy a váltón belül minden vásárláshoz tartozzon egy eladás.
Megérteni akarom, nem használni.
Tehát akkor ha jól értem, arról van szó, mintha lenne egy kalapban x db cetli, s ma a ki vagy betett cetlik aránya úgy oszlik meg, hogy 80%-ot vettek ki s 20%-ot tettek be?
Vagyis dollárra átváltottak sok bitcoint?
Plus500-on lehetsz long (buy) vagy short (sell) pozícióban, van 10 user az oldalon abból 8 long pozícióban van és 2 short pozícióban.
Amikor te long pozícióban vagy akkor a Plus500 a háttérben egy valós váltón vesz a pénzedből Bitcoint.*
Amikor te short pozícióban vagy akkor a Plus500 a háttérben egy valós váltón shortol a pénzedből Bitcoint.*
*Hogy valójában csinál-e bármi műveletet a Plus500 azt nem lehet tudni.
Ja értem, akkor ez tulajdonképpen vételi és eladási ajánlat?
Olyasmi mintha azt mutatnák, hogy a jofogáson hány olyan hirdetés van ami "elad" egy terméket s hány olyan hirdetés ami "keres" egy terméket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!