Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy jutott (a kopasz, nagyorr...

Hogy jutott (a kopasz, nagyorrú) Berki Krisztián oda, ahol most van?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy egyértelmű rá a válasz, de én tényleg nem tudom, hogy mit kell tennem, hogy ekkora "nagy és megbecsült" személy legyek. Tudom, hogy a fradiban focizott, vagyis próbált, de kevés volt még a magyar focihoz is, mint kiderült. Aztán így semmi, tudtommal a semmiből lett hirtelen pénze és hírneve, hogy aztán mocskos aljas pofátlan módon (kb.) 42 millió forintot sikkasszon. Egyáltalán azért büntették, vagy mi volt? Most megint akkora ember lett, hogy rengeteg idióta birka tiszteli őt, miközben egy börtönben kéne a padlót sepernie.

Tényleg, hogy a fenébe lehet most ott, ahol?!

2018. jan. 14. 12:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem voltam nála . Mennyire értelmetlen volna az egész fogalmam sincs . Egyenesen nevetséges azaz idiótizmus hogy több százeres tömeg fanatikusan rajong egy hiteltelen senkiházi mellédumálótól . Egy havi fizetés körül van a belépő . Mondjuk az sem túlzottan használható infók angzanak lehet amikor Clinton vagy Scwarzi üzleti vacsorájára milliós áron lehet melléjük ülni . Sznobok és balfácánok nyelik a csali nokedlit .
2018. márc. 20. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!