Meghirdettem eladásra egy gitárt. Felhívtak, hogy megvennék, de küldjem el neki futárszolgálatta. Ezt hol és hogyan kell intézni?
en nem adnek fel semmit amig nincs a zsebemben a penz
oke hogy utanvettel akar fizetni, de mi van ha megtagadja, akkor a postas visszaviszi neked a gitart, de fizetheted a postas oda es visszautjat is (postakoltseget...)
Viszont ugyanezen az oldalon azt is írják folyton, hogy "el ne utald a pénzt látatlanban, csak akkor fizess ha már meghozták a csomagot!" :D
És ő egy gitár árát bukhatja, te meg néhányezret, ha valami történne.
Megoldás lehet, hogy elkéred előre utalva a postaköltséget, vagy előleget, néhányezer forintot, amit majd levonsz az utánvét költségéből. Így neki sem kell több tíz-százezret elutalni egy idegennek, és neked sem kell félned, hogy mivan ha mégsem veszi át, és bukod a postaköltséget.
Én gitárt dpd futárral adtam már fel:
Meg kell rendelni, le van írva pontosan, hogy hogy kell becsomagolni, házhozjönnek, elviszik, és majd a futárszolgálat utal. Mindenről kapsz e-mailt, korrekt szolgáltatás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!