Gyerek-számla? Többi lennt
Figyelt kérdés
Gyerek számlát szeretnék nyitni. Gyerek vagyok. Kell hozzá kezdőösszeg vagy ilyesmi?.2018. jan. 5. 15:27
1/6 anonim válasza:
Valami kezdőösszeg biztosan kell, pénz nélkül nem lehet bankszámlát nyitni. De szerintem egy ezres már elég. És mindenképpe kell szülő is, 18 év alatt nem nyithatsz egyedül számlát.
3/6 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy kell szülő? Mert ha arra gondolsz nem akarok egyedül besétálni a bankba és azt moldom nekik hogy: Jó napot! Gyerek számlát akarok nyitni!
2018. jan. 6. 12:53
4/6 A kérdező kommentje:
Gyerek számlát csak magyar banknál csináltatok? (Magyarországban élek)
2018. jan. 6. 13:04
5/6 anonim válasza:
Miért, milyen banknál szeretnél nyitni? Külföldi valutát is használhatsz magyar banknál.
Igen, szülő kell hozzá, de te nyitod meg, a törvényes képviselő csak jóváhagyja.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Úgy gondoltam azt hogy külföldi banknál, hogy mondjuk amerikan expressz gyerekszoba (ha van) vagy paypal gyerek számla (ha van)
2018. jan. 6. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!