Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Gyerek-számla? Többi lennt

Gyerek-számla? Többi lennt

Figyelt kérdés
Gyerek számlát szeretnék nyitni. Gyerek vagyok. Kell hozzá kezdőösszeg vagy ilyesmi?.

2018. jan. 5. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Valami kezdőösszeg biztosan kell, pénz nélkül nem lehet bankszámlát nyitni. De szerintem egy ezres már elég. És mindenképpe kell szülő is, 18 év alatt nem nyithatsz egyedül számlát.
2018. jan. 5. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kell kezdösszeg.
2018. jan. 5. 20:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy kell szülő? Mert ha arra gondolsz nem akarok egyedül besétálni a bankba és azt moldom nekik hogy: Jó napot! Gyerek számlát akarok nyitni!
2018. jan. 6. 12:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Gyerek számlát csak magyar banknál csináltatok? (Magyarországban élek)
2018. jan. 6. 13:04
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért, milyen banknál szeretnél nyitni? Külföldi valutát is használhatsz magyar banknál.

Igen, szülő kell hozzá, de te nyitod meg, a törvényes képviselő csak jóváhagyja.

2018. jan. 6. 15:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Úgy gondoltam azt hogy külföldi banknál, hogy mondjuk amerikan expressz gyerekszoba (ha van) vagy paypal gyerek számla (ha van)
2018. jan. 6. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!