Mennyivel csökken ezekben az esetben az ingatlan értéke?
Van egy 30 millió forintot érő lakásom Budapesten. Egy szinten 4 lakás van, ez negyedik emeleti.
1. eset: Az egyik szomszédos lakásba roma család költözik.
2. eset: A másik szomszédos lakásba is roma család költözik.
3. eset: Mindhárom szomszédos lakásba roma család költözik.
1. Ha jól adod el semennyi, mert a vevő nem fogja észrevenni. Ha kiderül az sem feltétlen az árát, sokkal inkább az eladhatóságot befolyásolja.
2-3. lsd. első pont
Ismerek olyan testvérpárt akik szintén romàk, ettől függetlenül havi 2000 euro felett van a megtakarításuk és lakást vennének Pesten kp.( tudom belőlük van a keveebb) .Szerintem az árat nem befolyásolná annyiban mint egy makro adat.
Anno amikor vettem az első ingatlanom a hátsó telekszomszéd is az volt, mégsem került kevesebbe a vásárlása sőt 3 év alatt 40%-ot emelkedett, csak most ér fele annyit , mint amikor felértékelték devizahitelre.
1., 2., 3., család roma a 4 lalásos társasházban. Tulajdonképp hogyan kerülsz / kerülnél oda 4-ként, ha ez problémaként eszedbe jut?
Egyébként szerintem nem fobtosw a közvetlen szomszéd mibenléte, inkább a szűkebb, vagy tágabb környezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!