Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek mikor fog kiégni...

Szerintetek mikor fog kiégni az itt ismert munkaügyis troll?

Figyelt kérdés
Minden nap felnézek gyakorira egyszer és kapásból belebotlok a munkaügyis 2-3 kérdésébe, ezeket el szoktam olvasni és úgy veszem észre hogy egyre butább történetek, kérdéseket ír ki és egyre agresszívebb.
2017. dec. 20. 13:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%

Soha.

Én erről (és balázsról is) 3 dolgot tudtam elképzelni:

1) Egy beteg, mentálisan sérült ember. Ergo soha.

2) A GYIK-osok csinálják, hogy növeljék az oldalt látogatottságát

3) Valaki direkt csinálja, pl.: egy szociológiai tanulmány miatt a trollokról

A 3-as pontot már elvetettem, mert akkor pár hónap után abba kellett volna hagynia.

Az 1-es pont nagyon is valószínű, de a kettesben is hiszek, mert egész hihetetlen, hogy mi felismerjük egy mondatból a csávót a modik meg nem.. Sőt, hetente kb. 1x bannolják.

2017. dec. 20. 14:14
 2/12 anonim ***** válasza:
12%

"Én erről (és balázsról is) 3 dolgot tudtam elképzelni:

1) Egy beteg, mentálisan sérült ember. Ergo soha. "

Nem vagyok beteg.

2017. dec. 20. 16:49
 3/12 anonim ***** válasza:
66%
akkor adj rá magyarázatot, hogy miért viselkedsz úgy...
2017. dec. 20. 16:55
 4/12 anonim ***** válasza:
33%
Kérdéseket szoktam feltenni. Néha nem szokott tetszeni a magyaroknak hogy tabu témákról is felteszem, ennyi.
2017. dec. 20. 17:02
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
És mindegyikben más személynek adod ki magad, illetve 50x megkérdezed ugyanazt. Tényleg nem egy mentálisan beteg ember jellemzői ezek... :P
2017. dec. 20. 17:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Te nem kérdéseket teszel fel hanem UGYAN AZT kérdezed minden alkalommal és tökéletesen hidegen hagynak a válaszok.

Normális, mentálisan egészséges embernél ez úgy működik, hogy kérdez, kap rá választ, azt értelmezi, levonja a konklúziót és end of story. Csak nálad beakadt a lemez.

2017. dec. 20. 17:15
 7/12 anonim ***** válasza:
30%

Teljesen ugyanazokat nem szoktam kérdezni, de tény hogy szeretem alaposan körüljárni az egyes témákat.

De egyébként mit fájok én nektek?

2017. dec. 20. 17:17
 8/12 anonim ***** válasza:
86%
Mert rohadt idegesítő vagy és értelmetlen a létezésed (itt). Mondjuk a munkaügyes troll még nálad is rosszabb, mert az nem csak ostoba, de még egy agresszív barom is.
2017. dec. 20. 18:28
 9/12 anonim ***** válasza:
45%
Előző tévedésben vagy, a munkaügyis troll is Balázska :)
2017. dec. 20. 19:55
 10/12 anonim ***** válasza:
31%

" Előző tévedésben vagy, a munkaügyis troll is Balázska :)"

Mindenki Balázska...

2017. dec. 20. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!