Van valakinek tapasztalata internetes penzkeresesben?
Attól függ mit értesz internetes pénzkeresés alatt.
Ha ez a kattintgass és kapsz 0.001 dollárt/eurót, akkor az inkább vicc, mint munka.
Ha olyan munkára gondolsz, ahol kell szakértelem is és otthonról végezhető, akkor kérdezz. :)
Webfejlesztéssel foglalkozom és eddig még egy cég sem mondta, hogy kötelező bejárnom. Így itthonról dolgozok.
Affili.net;Zanox.de[akit felvásárolt az awin.com];CJ.com;Tradetrecker.de;Superclix.de;Tradedoubler.de;Belboon.de;Financequality.net csak hogy néhány komoly céget írjak. Nekem bejött, de a többségükkhöz német/és vagy angol nyelvtudás szükséges. Egy jó [és főleg látogatott weboldallal] tudsz keresni nem kevés Euro[€]-t.
Sok sikert!
Nekem van. Szerintem egy teljesen korrekt és jó oldal, ha úgy használja az ember, ahogy kell. A szponzoromnak elég sok kifizetése volt már. Lassan és is összegyűjtöm. Adatlapnak jól kell lennie kitöltve, mert ha hiányos akkor nem fizetnek ki. De ha belegondolsz ez jogos.. 3 egyszerű kérdésük van, a neved, címed, telefonszámod, meg egy személyi a kifizetésnél. Ha ezeket valaki képtelen befotózni, akkor a pénzt is várhatja.. amint minden ki lesz pipálva, semmi sem hiányos úgy 3 napon belül kifizetik a pénzt.
Ha valakinek tudok segíteni írjatok nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!