Orvosi egyetem után pénzügy-számviteli kar? Valakinek van vmi tapasztalata?
Figyelt kérdés
#egyetem #továbbtanulás #orvosi #felvételi #felsőoktatás #pénzügy #számvitel #ÁOK #PSZK #egyetemváltás
2017. dec. 12. 01:37
1/11 anonim válasza:
Közbe is meg tudod csinálni, valamelyik tavaszi szünetben.
2/11 anonim válasza:
Nekem van egy közgazdász diplomám, elcserélem veled. Úgyis orvos akartam lenni. ;)
3/11 anonim válasza:
#1: Gondolom gazdasági egyetemet max. kívülről láttál.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem diploma után gondoltam..
Hanem ezt az egyetemet megszakítva....
2017. dec. 12. 23:28
5/11 anonim válasza:
Miért hagyod ott? :o (bocsi az offért)
6/11 anonim válasza:
tippelek: rohadt sok idő mire rendesen dolgozhatsz, rohadt sokat kell dolgozni, rohadt drága, rohadt nehéz, szar megbecsülés, szar körülmények, szar fizu... eltaláltam?
7/11 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy ha valaki orvosira megy, ezeket bekalkulálja és azért választja, mert érdekli.
9/11 A kérdező kommentje:
Mert lassan haladok vele. Csúszásokkal. Haladni haladok, de már másfél-2 évvel előrébb kéne lennem...
A vizsgáim nem rosszak, nem 2-esek, 3-4es szinteken vagyok, de egyszerűen több idő kell, mint amennyi egy félévben van...és mindemellett nincs ELÉG idő a magánéletre, a szoc. életre...nekem ezek hiányoznak, igénylem, hogy 20as éveim elején fiatalként éljek, ne pedig begubózva a könyvtárba vagy a 4 fal közé..
És nem utolsósorban nem látom a végét, ahogy Te is írtad...mikor valaki leszek végre, nemcsak egy rezidens.
Kicsit későn jöttem rá erre valószínűleg, de még mindig jobb lenne most elkezdeni vmi mást, mint 2-3év múlva...
2017. dec. 17. 16:17
10/11 A kérdező kommentje:
Plusz: Már nem érzem magam elég motiváltnak és kitartónak ahhoz, hogy az előbb említett dolgokról csak úgy simán lemondjak a "fényes jövő" címszó alatt.
2017. dec. 17. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!