Neked, illetve a családodnak meg van a 6 havi vésztartalék?
Figyelt kérdés
Mi most ennek összegyűjtésén dolgozunk a férjemmel. Érdekel, hogy van-e olyan köztetek, aki hasonlóképp gondolkodik? Hol tartotok ebben? Bármilyen építőjellegű észrevétel érdekel, például tippek a spórolásra.2017. dec. 14. 15:28
21/23 anonim válasza:
Faterom masszív alkoholista, ha 200e Ft-ot kap, akkor azt veri el 3 hét alatt, de volt hogy 4 000 000Ft seggére vert 24 nap alatt. Hirtelen előkapnék 6 havi fizetést, akkor az is addig tartana, mint 1 havi...
Sok ilyen család van a mai 50-60-70-esek többsége ilyen kaliber, ennek megfelelően vésztartalék sincs, ha meg van akkor az is egyből elfogyna.
22/23 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb család csak álmában gondolhat arra, hogy fél évi vagyont felhalmozzon sajnos.
Legalábbis itt kelet magyarországon szörnyű a helyzet :((
23/23 anonim válasza:
Némileg több is mint 6 havi. Mielőtt albiba jöttem otthon laktam a szüleimmel, így elég sokat tudtam félretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!