Euroban kellene vasarolnom paypal szamlarol, regisztraltam meg minden, ha feltoltok a paypal szamlamra pl 30 ezer forintot egybol atvaltja a paypal euroba?
"A lenyeg hogy azt szeretnem kihozni hogy a bankom valtsa at mert ugye jobb arfolyamon valt. "
Ilyen nincs. Ha magyar címmel vagy regisztrálva, akkor csak magyar számlán keresztül tudod feltölteni, hiszen a Paypal magyar bankszámlája is belföldi.
" egybol atvaltja a paypal euroba?"
Én úgy emlékszem, hogy nem. Neked kell használnod a currency convertert. Pár kattintás az egész.
Amúgy sokkal egyszerűbb lenne bankkártyával használni a Paypalt. Akkor akár a bankod árfolyamán is megtörténhet a váltás, ha a terhelést devizában választod. Ezt a Paypal accountban lehet kiválasztani. Történhet forintban is, de akkor a PP árfolyama az irányadó.
Amúgy sokkal egyszerűbb lenne bankkártyával használni a Paypalt. Akkor akár a bankod árfolyamán is megtörténhet a váltás, ha a terhelést devizában választod"
Ehhez szeretnék segítséget kérni, mert mint fent is írtam ez nekem kínai így :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!