Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Köteles vagyok átvenni a...

Köteles vagyok átvenni a csomagot? (internetes rendelés)

Figyelt kérdés
Múlthét szerdán este rendeltem valamit, csütörtök reggel írtam nekik e-mailt, hogy szeretném lemondani a rendelést. Válasz nem érkezett rá, de gondoltam tudomásul vették. (Jó email címre írtam, többször is ellenőriztem.) Ma reggel jött email, hogy átadták a futárnak és holnap hozzák......
2017. dec. 12. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
Nem. De ha át is veszed, internetes vásárlásnál 14 (?) napig vissza is küldheted. Akkor már egyszerűbb át se venni, kevesebb macera.
2017. dec. 12. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
19%

Javaslom figyelmes olvasásra a következő kérdést.

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

Nem vagy köteles átvenni, de előfordulhat, hogy a rendeléssel elfogadtad az ÁFSZ-t és azt általában nem szokták elolvasni a vevők. Előfordulhat, hogy beleteszik a webáruház tulajok, hogy át nem vett csomag esetén rád terhelik a szállítási költséget (kb. 1000 ft)

2017. dec. 12. 18:29
 3/4 anonim ***** válasza:
60%

Szerdán este megrendelted, csütörtökön reggel lemondod. Miért rendelted meg, ha nem kell?

Miért tekintik az emberek az internetet játszótérnek és miért nem képesek felelősséget vállalni a SAJÁT DÖNTÉSÜKÉRT?

2017. dec. 12. 18:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Mert rájöttem, hogy nem azt szeretném, hanem egy másik típust, ezért gyorsan lemondtam a rendelést, és megrendeltem a másikat egy másik webshopból. Szerintem időben jeleztem nekik. Arról nem én tehetek, hogy ba.szták elolvasni az emailemet.
2017. dec. 12. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!