Mi történik az e-bayről rendelt termékkel ha nem veszem át?
Kérd vissza az ebayes fazontól a pénzt.
Követett az ebayes csomag? Ha nem, akkor átveszed, ő meg így járt, vissza tuti nem kéri.
Nekem elgalábbis egyszer ez volt. Nem jött meg, vártam +2 hetet, utána refund. Rá 1-2 hónappal megjött a csomag. Írtam neki, h megjött, kifizetném, és visszaírta, h a cég ajándéka...
Hacsak nem magán eladó akkor a többségének ez nem tétel.
oké, köszönöm a hsz-eket! :)
Még egy kis off topic:
Két-három éve rendelgetek e-bay-ről, én is megéltem már ezt azt. Most legújabban rendeltem egy 480 gigás ssd tárolót 14e-ért, egy olyan olasz eladótól, akinek ez volt az első eladása. (Na jó, második, mert még egy user vett tőle egy ugyan ilyet.) Megrendeltem, majd másnapra az ebay ugyan így törölte az ő termékét mint az előzőekben írt felhasználóét, csak ez esetben a felhasználót is törölte a termékével együtt. Annak a határideje január 15 lesz. Kíváncsi leszek kapok-e ott is valamit, de az ebay elvileg ott is garantálja a visszafizetést, ezért voltam/vagyok bátor és bizakodó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!