A futár nem tudott elérni, ilyenkor mi történik a termékkel?
November 28-án rendeltem az emag-on egy terméket, de sajnos egy számot elírtam a telefonszámban, illetve egy családtagom munkahelyét adtam meg címnek mert én nem mindig vagyok elérhető. Pár napja láttam hogy 2szer próbálták kézbesíteni. Nem volt jó a telefonszám, ennek ellenére meg sem próbálta leadni a címen, holott ezzel eddig egyetlen futár cégnek sem volt problémája.
Az ügyfélszolgálatnak írtam mivel képtelenség felhívni őket, azt válaszolták hogy sztornózták a rendelést, a termék lezárva van a raktárban. Ezek után mi a fenét csináljak? Visszakérjem a vélelárat az emag-on? Elvégre a pénzemért nem kaptam semmit.
Valakinek volt már hasonló esete? Köszi
érte kell menni!
de a kiszálitást ki kell fizetni ahányszor ki hozta
Nem hinném, hogy a futárszolgálatnak nincs közelebb depója. Nem oda utaztatják vissza, ahonnan felvették, hanem a legközelebbibe hozzád. Mondjuk, ha Lillafüreden laksz, s Miskolcon van raktár, akkor oda.
A pénz mindenképpen visszajár, természetesen.
na erre én is kiváncs vagyok
6-os lottó! 130 millió forint a fônyeremény!
35,41,27,28,14,40
na ki nyert?
Megérkezett a válasz! Kezdem elveszíteni a türelmemet, ezért részletesebben újra megírtam a reklamációmat. Mivel a rendelés szám és a számlaszám még a rendszerükben van, ezért nem írhatják nekem azt hogy ne keressem!!
"Tisztelt Vásárló!
Tájékoztatom hogy a küldemény sztornózásra került, így annak átvételére lehetőség sajnos nincsen.
Szíves megértését kérem,
Tisztelettel:
kézbesítést támogató operátor"
Pedig van egy telephelyük tőlünk 25 km-re, és egyszerűen ennyivel képes elintézni a dolgot. Na, ilyenkor mi van? Egész nap hívom őket telefonon, mindig legalább 8-an vannak előttem a várósorban. Szép kis ünnepeknek nézek elébe!!!
A csomag valószínűleg visszaszállításra került.
Webáruházban dolgozom. Az üzlet nyitása óta mindent őrzünk. Hogy a futárszolgálat is ezt teszi, teljesen természetes. Hosszú évekre mindent vissza tudunk keresni.
E-magot próbáltad már hívni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!