Munkanélküli segély kérése ha nem találom az utolsó előtti munkahelyemről a papírt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelen pillanatban most vesztettem el az állásom, de már megvan a következő, csak a munkavégzést hónap közben nem lehet elkezdeni. Viszont az utolsó előtti munkahelyről nincs meg a papír, így nincs meg az 1 évem. Ezt magyarország.hu-n vagy valahol le lehet kérni hogy mennyit kerestem az elmúlt évben vagy az előző munkahelyre be kell mennem a papírokért ismét?. Sajnos még csak most cseppentem bele a nagy életbe, szóval ismeretlen ez a terület számomra. Előre is köszönöm a válaszokat.2017. nov. 26. 11:31
1/5 anonim válasza:
Az előző munkahelyedre kell bemenned és ott kötelességük kiadni neked a kilépő papírjaidat, illetve az OEP kiskönyvedet is.
2/5 anonim válasza:
A munkaviszony megszűnését követtő 5 napon belül kötelesek kiadni a kilépőpapírjaid és az OEP kiskönyvet. Törvény írja elő.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom, már kiadták. Csak annyira elpakoltam hogy nem találom. Pedig már felforgattam mindent. Ha bemegyek akkor ezt ki tudják nekem nyomtatni mégegyszer?
2017. nov. 26. 14:17
4/5 anonim válasza:
Hogyne tudnák kinyomtatni, de más kérdés, hogy a munkáltatói jogok gyakorlója alá tudja-e épp írni neked.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! rendben volt minden. :D 10 perc alatt megkeresték kinyomtatták és kész is volt.
2017. dec. 4. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!