Mennyire sok ha havi 130000 az összes havi személyes kiadásom? Sokat költők?
Ebben benne van a rezsi rám eső része (nem albérlet), az étkezésem, ruha és szépségcikkek, kávé, az utazási költségem.
26/N

Senki nem kívánja, hogy mondj le a napi kávédról, csak adtam egy tippet, hogy hogyan lehet olcsóbban kihozni :-)
Mi napi 3-at iszunk 2-en (6 adag naponta) havi 1.000 ft-ból.
De ha főzős kávét innánk, akkor sem lenne több 2 ezernél.
Két havonta fodrász: 7500 Ft.
Két havonta kozmetika: 15000 Ft. Egyik hónapban fodrász, másikban kozmetika.
Körmös havonta: 4000 Ft.
Járok fürdőbe de erre van utalványom
Sminket ritkán veszek, és inkább reptéren ha utazok vagy ha külföldön járok ott vásárolok.
Ruha: Külföldről rendelek/akciósan.
Havonta átlagosan: 11000 fodrász/kozmetika, 4000 körmös, 30000 havonta ruhára átlagosan.
Ruhára átlagosan 360000/420000 van amikor kapok bónuszt
Cipő: 160000 4-5 pár
Kabát: 120000
Ruha/táska/kiegészítő: 140000

Én nagyjábóé a felét költöm magamra, mint te.
De az a kávé tényleg kemény, én egy 2000 Ft-os őrölt kávéval elvagyok kb. másfél-két hónapig :D
29/F

Ahhoz képest, hogy az átlag havi nettó kereslet, ismétlem ÁTLAG! az 130e/hó körül van, nagyon sok!
Ahhoz képest pedig, hogy megengedheted magadnak, a te dolgod, én nem foglak megköpködni érte, de tény, hogy sok más dolgot másképp csinálnék, mint te!
Illetve pontosítok: a kiadásaid jelentős részét értelmetlennek tartom, azonban én nem vagyok nő, tehát nem érzem át azt az igényt, ami te.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!