Mennyire sok ha havi 130000 az összes havi személyes kiadásom? Sokat költők?
Ebben benne van a rezsi rám eső része (nem albérlet), az étkezésem, ruha és szépségcikkek, kávé, az utazási költségem.
26/N
Rezsi rám eső része: 30000
Ruha, szépségápolás: 45000
Étkezés: 30000
Kávé: 20000 kb. mindennap veszek egy pohár cappucinot valahol kinn (Mccafe, Starbucks, egyéb kávézó)
Utazás: 5000
Kávé 20 ezer ft??? Jesszusom.
"mindennap veszek egy pohár cappucinot valahol kinn"
Még ha 450 ft-os kávét veszel, ami azért nagyon nem olcsó, akkor is "csak" 9-10 ezert ft egy hónapra.
Arról nem beszélve, hogy ha reggel, indulás előtt lefőznél egy adag kávét, akkor:
1- sokkal olcsóbban kijönnél és napközben nem kellene venni
2.- ha mindenképpen napközben is akarsz inni, akkor kis jegeskávés flakonban vihetsz magaddal.
Mondjuk mi instant kávét iszunk, ketten, nem keveset, de az csak havi 1.000 ft :-)
Ηízásra hajlamos vagyok, kis adagokat eszek és magamnak készítem el otthon. Hétvégén mindig bevásárolók egy hétre előre a piacon igy megvan mindig a alapanyagom. Főleg zöldség alapú ételeket eszek, ritkábban húst és halat.
A napi kávémról nem tudok lemondani. Van amikor olcsóbb helyen veszek mint a Mccafé és van amikor drágább Starbucks vagy cukrászdába ahol kiegészítem sütivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!