Adventi vásározás-hogyan?
"Esetleg pár tipp, jótanács?"
Mivel a kérdésedből nem derül ki egyértelműen, így az első jó tippem, hogy ha még nincs vállalkozóid, akkor sürgősen váltsd ki. Adót, helypénzt fizetni kell.
Milyen árakat kell megadni? Olyant, hogy a helypénz, adó ára kijöjjön belőle, + még hasznod is maradjon.
Árukészlet és hogy mennyire fognak vásárolni az emberek - kiszámíthatatlan a kereskedelemben. Ha szabadtéri, akkor elég, ha esik az eső aznap és máris gallyra van vágva minden.
Többször írod a bolti árakat.
Én Pesti vagyok. Amerrejártam eddig, a karácsonyi kirakodóvásárokból eltűntek a bolti dolgok, főleg a kifejezetten bóvlik.
A legtöbb helyen kézműves dolgokat kapni a kolbásztól, sajttól a kézzel kötött sapkákon és egyedileg készült viaszgyertyákon át a minőségi népművészeti tárgyakig.
Ipari termékeket nem látok. Esetleg olyan erdélyi és ukrán népies dolgokat, amelyeket nem népművészek készítenek, hanem kis sorozatban gyártják őket, s úgy néz ki, mintha.
Szóval bolti árhoz arányítani itt elég nehéz. Általában a bolti fölötti árakat látsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!