Lenne egy kérdésem.2éve lakunk ugyanabban az albérletbe. Sajnos nekem meg szűnt a munkahelyem, ezért nem tudom kifizetni egyben a pénzt. Kérdem én:3 kiskorú gyerekkel kitehet az utcára?
Árufeltöltői vagy gyorsétteremi munkát azonnal tudnál találni.
Ha se szerződés nincs, se semmi, akkor már másnap is kirakhat.
" Ezek szerint ő nem adózott a bérleti díj után"
Ezt nem tudhatod, ugyanis a szóban megkötött szerződés sem jogellenes. Az más dolog, hogy a bérleti díj nagyságát írott szerződés nélkül nehéz bizonyítani, ha a két fél között vita alakul ki.
Beszélj a bérbeadóval, hogy ilyen gondjaid akadtak, átmenetileg segítségre van szükséged Tőle, és igyekszel ebből a helyzetből mielőbb kilábalni.
Én is adok bérbe lakást. Évente többször is előfordul, hogy egyezkedünk a bérlővel. Most éppen azért, mert hűtőszekrényt szeretne karácsonyra venni az asszonykájának, ezért később tudná kifizetni a bérleményt. Jelezte, mivel nekem nem gond, ha 2 héttel később fizet, ezért belementem. Mindig betartotta, amit megígért, én pedig nem voltam keményszívű vele, pontosan ezért.
Na, megint egy jólelkű ember...
Honnan tudod, hogy mikor születtek a gyerekek? Amikor születtek, milyen körülmények között élt a kérdező?
Arról még nem hallottál, hogy például meghalt a párja valakinek, vagy lakáshiteles volt, amibe belebukott?
És ha albérletbe szül 3 gyereket? Neked ahhoz mi közöd? Az Ő dolga, az Ő baja is adott esetben.
Feltett egy kérdést, arra válaszolj, ha tudsz. Ha nem tudsz, akkor lapozz tovább, ne pedig kritizálj!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!