Van egy jó laza munkahelyem ami egy gyár és én 8 óra helyett 6 órát akarok dolgozni hogyan érjem el?
Figyelt kérdés
Nekem elég volna az a pénz amit 5,6 óra munkavégzéssel megkeresnék de a főnök nem akar így alkalmazni egyébként két műszakoznák csak 6 órában.
Találjátok ki hogyan szedjem rá pls.
2017. nov. 14. 10:48
1/4 anonim válasza:
Adsz neki kenőpénzt, megfenyegeted valamivel vagy beházasodsz a családjába.
2/4 anonim válasza:
Ahhoz, hogy az előzőnél értelmesebb választ lehessen adni, több infora lenne szüség.
Két műszakos munkahely?
A fennmaradó 2 órában ki és hogyan végezné a munkát (váltásig)?
Munkád mennyire befolyásolja mások munkáját?
(Más keze alól, más keze alá dolgozol)?
.
A munkaköri leírást, elvárásokat a munkáltató írja/szabja meg.
Engem biztosan nem tudná rászedni engedékenységre, ha én lennék a főnököd, máris készíteném kézügybe a lapátot.
3/4 anonim válasza:
Szerintem sehogy keress egy olyant ahol csak 6 órát foglalkoztatnak.
4/4 anonim válasza:
Tanulj és akkor még jobb is lehet, tanulás nélkül ne akarj olyat ami nem lehetséges. Vagy pedig keress 4-6 órás részmunkaidős állást és válts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!