A Vaterán megnyertem egy terméket 2 forinttért. Mennyit "illik" ilyenkor adni? Személyesen szeretném átvenni.
Figyelt kérdés
Igazából van szépséghibája és ennek tudatában licitáltam. Valószínű ezért nem kellett másnak. Nem akarnék sokat adni érte, de nem akarom kellemetlenül érezni magam. Ti mennyit adtok az eladónak ha ilyen nevetséges összegért kaptok meg egy árút?2008. okt. 23. 17:50
11/14 anonim válasza:
Hát mivel kétforintos már nincsen, légy nagyvonalú, adjál oda ötöt!:)
Aki ennyivel indítja a licitet, valószínűleg amúgy sem a pénzszerzés miatt árulja a babaholmit, hanem biztos nincs az ismeretségi körében, akinek elajándékozhatná, kidobni meg mégsem akarja.
12/14 anonim válasza:
Ha babás cucc, akkor nyilván az eladónak is van gyereke, vegyél neki valami apróságot vagy édeséget.
13/14 anonim válasza:
Én ilyenkor egy százast szoktam fizetni, nekem is jobb érzés...
14/14 anonim válasza:
100-200 ftot azért odaadhatsz.lehet ő sem számitott rá h ilyen olcsón kel el. annyit még megér,nem?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!