Szeretném feljelenti az EMAG-ot a fogyasztóvédelemnél, milyen lépeseket kell ehhez tennem?
1. Az emagnak nincs saját felelősségi köre eldönteni egy termékről, hogy az hibás-e. Így szervizbe megy minden, kivéve ha fizikai sérülés érte a terméket vagy abszolút működésképtelenül érkezett meg a felhasználóhoz.
2. Egy k_rva merevlemez akkor se javítható ha a fejed tetejére állsz sem. Akinek alapvető fingja van az informatikáról körülbelül általános iskolai alapismeretek az tudja, hogy egy merevlemez fény, és porszem és bármilyen idegen anyag ér akkor annak KO. Egy lepusztult merevlemezt ami szektorhibás mégis, hogy javítanak?? na? esetleg flexel kivágják a szektorhibás részt és újat hegesztenek a helyére?
Az ostoba emberekkel van tele a világ.,
1) Természetesen van, mivel ő a kereskedő, akinél a szavatossággal élsz.
2) Hát tőlem a fejed tetejére is állhatsz, de logikai hibás szektorokat éppenséggel lehet javítani, mivel nem szükségszerű a fizikai sérülés. Sőt, mielőtt teljesen lef*s*d a bokád, még az is lehetséges, hogy egyéb alkatrész okozta a szektorhibákat, ami meg cserélhető. (pl adatkábel vagy áramellátás)
Milyen gépet? külső merevlemezről van szó.
Áramellátás és adatkábel hiba kizárva. Azt kipróbáltam okoska.
És a külső vinyót az emag forgalmazza egyáltalán?
Én többször rendeletem tőlük, egyszer sem az emag volt a számla kibocsájtó és van már termék gariba is visszaküldve , ami szintén nem az emag hatásköre, hanem az ott hirdető ( árut kínáló, számlát és garijegyet kiállító) üzleti partneré, akitől ezeket kaptad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!