SomogyiMate kérdése:
Hol tudnék beszerezni jódkristályt, alumíniumport és kénport?
Figyelt kérdés
Szeretem a kémiát, értek is hozzá. Szeretnék otthon kísérletezni, de nem tudom honnan szerezzek be anyagokat. Ahhoz meg nincs pofám, hogy a tanártól kérjek.#kémia #Anyagvásárlás
2017. nov. 18. 10:06
1/4 anonim válasza:
Online rendelhetsz például innen: [link]
Magánszemélyek csak engedélyhez nem kötött vegyszert vásárolhatnak, de amiket írtál azok közül egy se az, mindhármat be tudod szerezni innen. Én már használtam ezt az oldalt, elégedett vagyok velük bár néha kicsit lassúak, akár egy hónapba is beletelik mire házhoz hozzák, de nagyon kényelmes és viszonylag olcsó. Ha nem szereted az online vásárlást, akkor Budapesten tudok egy jó vegyszerboltot, a neve Azúr Kft., de más városokban nem tudok ilyenről, és még az Azúrban sem biztos hogy van mind a három anyagból. De ennek is megvan az az előnye hogy magánszemélyeket is kiszolgálnak.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
2017. nov. 19. 07:31
3/4 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy ahol az pl:UN3495 van az is engedély nélkül megvásárolható?
2017. nov. 19. 07:44
4/4 anonim válasza:
Némelyikük igen, némelyikük nem. Az a kódszám csak az anyag veszélyeit jelenti, pl. környezetre ártalmas vagy maró hatású vagy belélegezve mérgező stb. Nem ettől függ hogy engedélyhez kötik-e, azt viszont nem tudom hol kell megnézni hogy melyik anyag engedélyköteles. Talán ha rágooglizol arra az anyagra ami téged érdekel, megtalálhatod rá a választ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!