Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit lehet az...

Szerintetek mennyit lehet az értéke ennek a hordó darabnak?

Figyelt kérdés
Az apám találta az egyik ősünk padlásán még jópár éve. A hordó aljának egy nagyobb darabja épp csupán. Kétfejű (szerintem Habsburg) sas van rajta, néhány rövidítés és valószínűleg a készítő kezdőbetűit tartalmazza és egy évszámot: 1858. Azt gondoltam, OM Monarchiából származik, de korábbi, tehát Habsburg Birodalom-ból származhat? A címer közepe (tehát a sas közepe) nincs annyira kidolgozva mint a valódi Habsburg címer. Bár ezt akkoriban egyébként sem lett volna könnyű kivitelezni - gondolom én. Leginkább a ma Albánia címerében látható sasra emlékeztet (tudom semmi köze ehhez, csak a kinézet miatt írtam le). Ha van itt egy régiség szakértő annak tudok küldeni képet is privátban
2017. nov. 17. 18:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!