A postásra lehet panaszt tenni ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Az eddigi postásunk, aki 40 éve hordta a leveleinket, sajnos elment nyugdíjba. Az új postásunk viszont úgy hozza ki az ajánlott leveleinket hogy már eleve értesítéssel együtt, szerintem máshova sem csenget. A kérdésem az, hogy nálunk nincs csengő, az utcára néző ablakunkon szokott kopogni a postás, de ő nem. Kötelessége lenne, vagy csak akkor ha van csengő? Nagyon bosszantó hogy 30 hetes veszélyeztetett terhesen azért kell szinte minden másnap postára mennem mert ő lusta kopogni/csengetni.2017. nov. 10. 16:31
1/17 A kérdező kommentje:
Szóltunk már neki egyszer hogy legyen szives kopogni, de nem érdekli..
2017. nov. 10. 16:33
2/17 anonim válasza:
Mennyibe telne felrakni egy vacak csengőt? Azért te sem gondolod komolyan, hogy majd minden egyes háznál észben tartja, hogy kinek hol kopogjon...
3/17 anonim válasza:
Jól értem? Azt várod el a postástól, hogy az ablakon keresztül kopogjon? Biztos minden rendben van nálad? A régi postásotok esetleg az ablakon át mászott be hozzátok? Elárulok egy nagy titkot: ilyen célra a bejárati ajtót szoktuk használni. Tehát kopogni és csengetni is ott fog. Csengő hiányában én is tovább mennék.
4/17 A kérdező kommentje:
A volt csengő mellett van az ablakunk pontosan 10 centire. Igen, a régi postás ott kopogott. Nem véletlenül lett leszereltetve a csengő, nem fogjuk vissza szereltetni egy bunkó miatt. Az utcánkban több idős embernek sincs csengője, és elárulom nektek hogy a régi szeretett postásunk nem hogy nem volt lusta kopogni, de volt akihez rendszeresen bement kávézni mert meghívták. :) Na, ettől biztos nem kell félnie az új postásnak...
2017. nov. 10. 17:26
5/17 A kérdező kommentje:
Igazából mindegy is mit írtok mert holnap olyan panaszt teszek mint a szélvész :D Megkérdeztem a CSENGŐVEL rendelkező szomszédaimat, oda is rendszeresen csak értesítést dob be, hiába vannak otthon.
2017. nov. 10. 17:28
6/17 anonim válasza:
A kutyát nem fogja érdekelni a panaszod, hidd el. Ha csengő van, akkor fog is csengetni és pont. Nekem van csengőm, mindig csenget, ha akar valamit. A hozzád hasonlókat ismerek, durva milyen sztorikat ki tudtok találni, csak hogy kapjatok egy kis figyelmet.
7/17 A kérdező kommentje:
Mit gondolsz, ebben mi a kitaláció? :D Annyira örülök hogy nektek semmi gondotok nincs a postásotokkal, írok meghatalmazást, és elhozhatjátok az én leveleimet is, jó? Beteg vagy utolsó, komolyan mondom... Nem tudom mit nem lehet felfogni abban amit írtam.
2017. nov. 10. 21:01
8/17 A kérdező kommentje:
Holnap délelőtt megyek a postára, majd kitalálok addigra valami jó sztorit, Istenem :D Ne magadból indulj ki ;)
2017. nov. 10. 21:02
9/17 anonim válasza:
Az a baj kérdező, hogy nem kell már semmi jó sztorit kitalálnod, mert amit itt leírtál már önmagában nevetséges. Hidd el, semmi haszna nem lesz a panaszodnak, mivel az egyáltalán nem jogos. De ha már ennyire biztos vagy magadban (bár akkor az is felmerül, hogy minek tetted fel a kérdést...), akkor írd majd meg, hogy mire jutottál a postán. :D
10/17 anonim válasza:
És mégis mit kéne csinálni ha nincs csengőtök? Miért nincs? Ha nincs kedve kiabálni vagy nem hallod meg akkor ott az értesítő és kész, minek fáradjon vele jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!