Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A postásra lehet panaszt...

A postásra lehet panaszt tenni ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Az eddigi postásunk, aki 40 éve hordta a leveleinket, sajnos elment nyugdíjba. Az új postásunk viszont úgy hozza ki az ajánlott leveleinket hogy már eleve értesítéssel együtt, szerintem máshova sem csenget. A kérdésem az, hogy nálunk nincs csengő, az utcára néző ablakunkon szokott kopogni a postás, de ő nem. Kötelessége lenne, vagy csak akkor ha van csengő? Nagyon bosszantó hogy 30 hetes veszélyeztetett terhesen azért kell szinte minden másnap postára mennem mert ő lusta kopogni/csengetni.
2017. nov. 10. 16:31
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Szóltunk már neki egyszer hogy legyen szives kopogni, de nem érdekli..
2017. nov. 10. 16:33
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Mennyibe telne felrakni egy vacak csengőt? Azért te sem gondolod komolyan, hogy majd minden egyes háznál észben tartja, hogy kinek hol kopogjon...
2017. nov. 10. 16:48
 3/17 anonim ***** válasza:
78%
Jól értem? Azt várod el a postástól, hogy az ablakon keresztül kopogjon? Biztos minden rendben van nálad? A régi postásotok esetleg az ablakon át mászott be hozzátok? Elárulok egy nagy titkot: ilyen célra a bejárati ajtót szoktuk használni. Tehát kopogni és csengetni is ott fog. Csengő hiányában én is tovább mennék.
2017. nov. 10. 17:05
 4/17 A kérdező kommentje:
A volt csengő mellett van az ablakunk pontosan 10 centire. Igen, a régi postás ott kopogott. Nem véletlenül lett leszereltetve a csengő, nem fogjuk vissza szereltetni egy bunkó miatt. Az utcánkban több idős embernek sincs csengője, és elárulom nektek hogy a régi szeretett postásunk nem hogy nem volt lusta kopogni, de volt akihez rendszeresen bement kávézni mert meghívták. :) Na, ettől biztos nem kell félnie az új postásnak...
2017. nov. 10. 17:26
 5/17 A kérdező kommentje:
Igazából mindegy is mit írtok mert holnap olyan panaszt teszek mint a szélvész :D Megkérdeztem a CSENGŐVEL rendelkező szomszédaimat, oda is rendszeresen csak értesítést dob be, hiába vannak otthon.
2017. nov. 10. 17:28
 6/17 anonim ***** válasza:
88%
A kutyát nem fogja érdekelni a panaszod, hidd el. Ha csengő van, akkor fog is csengetni és pont. Nekem van csengőm, mindig csenget, ha akar valamit. A hozzád hasonlókat ismerek, durva milyen sztorikat ki tudtok találni, csak hogy kapjatok egy kis figyelmet.
2017. nov. 10. 17:40
 7/17 A kérdező kommentje:
Mit gondolsz, ebben mi a kitaláció? :D Annyira örülök hogy nektek semmi gondotok nincs a postásotokkal, írok meghatalmazást, és elhozhatjátok az én leveleimet is, jó? Beteg vagy utolsó, komolyan mondom... Nem tudom mit nem lehet felfogni abban amit írtam.
2017. nov. 10. 21:01
 8/17 A kérdező kommentje:
Holnap délelőtt megyek a postára, majd kitalálok addigra valami jó sztorit, Istenem :D Ne magadból indulj ki ;)
2017. nov. 10. 21:02
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
Az a baj kérdező, hogy nem kell már semmi jó sztorit kitalálnod, mert amit itt leírtál már önmagában nevetséges. Hidd el, semmi haszna nem lesz a panaszodnak, mivel az egyáltalán nem jogos. De ha már ennyire biztos vagy magadban (bár akkor az is felmerül, hogy minek tetted fel a kérdést...), akkor írd majd meg, hogy mire jutottál a postán. :D
2017. nov. 10. 21:06
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
És mégis mit kéne csinálni ha nincs csengőtök? Miért nincs? Ha nincs kedve kiabálni vagy nem hallod meg akkor ott az értesítő és kész, minek fáradjon vele jobban.
2017. nov. 10. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!