Gáz vissza kérni az eladott cuccot?
Már amikor kitaláltam,tudtam,hogy hülyeség.
2dolgot adtam el az egyik tétel 75000Ft-ba került
A másik 126 000Ft-ba ez összességében 201 000Ft
Igaz,hogy nem egyszerre vettem a 2-t.
probáltam magasabb áron eladni,de nem jelentkeztek rá, meg ugy voltam vele,hogy ha valaki meg akarja venni,azt mondom elkelt.
A lényeg,hogy 50-50 000-ért hirdettek meg,de ha a 2-t elviszi,akkor 75-ért adom,gondolkodtam,hogy az egyiket nem adom el, de végül jöttek az ajánlatok és bele mentem,mert most kell a pènz.
Lényegében a csávó akinek az autója láttán jól is megy az anyagi része,simán megveszi ezeket és még kb olcsón is kapja meg,mondtam h nem szívesen adom el,alkudozni akartak,erre oda vágja hogy ez neki jó üzlet..
Ha belegondolok az egyiket kifizette de a másikat kb ingyen kapta meg..
Gaz ha írok neki hogy vissza akarom venni? Vissza adom a pénzt..
Hirtelen felindulásból mit tettem, hiányoznak ezek a dolgok,pár nap múlva elmúlik de próbálom magam azzal nyugtatni hogy 1-2 honO múlva veszekmásikat,de a gondolat,hogy konkrétan ingyen vitt el egy 130 000-es tételt, jó hülye voltam. Ti vissza adntok a cuccot,ha vissza adjàk a pènzt?
Ki fog röhögni. Sőt, fel fogja ajánlani (továbbra is röhögve), hogy oké, visszaveheted ha visszaadod a pénzt és ráfizetsz még 30 ezret.
Ezt már buktad, engedd el a dolgot. Hülyeséget csináltál, tanulj belőle és legközelebb ne csinálj ilyet.
"bele mentem,mert most kell a pènz."
"Gaz ha írok neki hogy vissza akarom venni? Vissza adom a pénzt.. "
Kell a pénz - visszaadom a pénzt... mi van?
1.- nem ingyen adta oda, hiszem HASZNÁLTAD a dolgot - ugye nem gondolod, hogy használtan el lehet adni egy cipőt ugyanannyiért, mint ha a boltban vennéd újan, GARANCIÁVAL.
2. -nem fogja visszaadni, hülye lenne. Te meg nem követelheted tőle, mert szabad akaratodból eladtad. Ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!