Ti mit tennétek a helyemben? Kérnétek a pk-t?
Ki, persze. Akkor is ha 200 Ft-os dolgot arulnek. Ha kell valakinek, nehogy mar meg en fizessem ki a pk-t.
Persze ha en lennel a vasarlo, szo nelkul fizetnem.
Velem is megtörtént már ilyen eset.
Rózsaszín csekk, a végösszeg különböző, vásárló óhaját-sohaját kielégítő okok miatt a meghirdetettnél magasabb lett - kérdem: oké? Válasz: igen oké, tudomásul véve.
Jön a fotó és az eredeti, alacsonyabb ár van rajta. Nem tudtam eldönteni: emberem hülye, vagy csak bepróbálkozik? Hogy biztos majd úgy is elküldöm és nem fogok pár száz forint miatt vergődni.
Az összeg tényleg nem volt számomra fontos, de az elvek annál inkább, belőlem nem csinál sekni hülyét. Azt mondtam nem küldök semmit, amíg nincs itt a TELJES összeg - nem érdekel. Emberem kért, könyörgött, fenyegetett, stb, de engem semmi nem hatott meg, tényleg nem érdekelt a dolog, mondtam bevágom egy borítékba a pénzed és visszaküldöm oszt' jóvan, az írogatását figyelmen kívül hagytam. Érdekes módon hamar megérkezett a különbözet :)
Tanulság: az ilyenekkel nem állunk le vitázni, magyarázkodni, stb. Küldöd, vagy nem küldöd. Meghatározol egy határidőt, ha addig nincs itt a pénz, kapod vissza, a visszaküldés díjával csökkentett összeget. Üzenetek pedig ignore-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!