Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnantól számít valaki...

Honnantól számít valaki milliomosnak?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy ki az akire már rá lehet mondani, hogy ő milliomos?

2017. okt. 24. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Nincs rá meghatározva egy összeg. Szó szerint persze 1 milliótól.
2017. okt. 24. 17:35
 2/9 A kérdező kommentje:
És ez attól függ, hogy 1 milliót keres, vagy hogy van 1 milliója, vagy vett már valami olyat 1 millióért, amiért egy átlag ember nem adna ki 1 milliót?
2017. okt. 24. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Lehet,hogy van egy milla megtakarítása.
2017. okt. 24. 17:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Több ingatlanban vagyok tulajdonos, ha összeadjuk, sok-sok millióm van ingatlanban. Ettől még munka nélkül vagyok, és nincs sok bevételem. Nem érzem magam milliomosnak. Szóval ezt nem így mérik.
2017. okt. 24. 20:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk most kb. 8 millió Ft megtakarításunk van, egy korábban eladott ingatlanból "maradt". Nagyon messze vagyunk a milliomostól.
2017. okt. 25. 01:49
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
70+ millió.
2017. okt. 25. 11:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Több ingatlanban vagyok tulajdonos, ha összeadjuk, sok-sok millióm van ingatlanban. Ettől még munka nélkül vagyok, és nincs sok bevételem."

Hogy nincsen bevételed ha több ingatlanban vagy tulajdonos? 100 rugó havonta a bérleti díj mindenhol, ha te ezt többször megkapod 0 munkával akkor miért nincs bevételed?

2017. nov. 1. 10:24
 8/9 Zsolesz444 válasza:
66%
Ma is 1 millió-tól indul a milliomos és 1 milliárd-tól a milliárdos,Magyar értelmező szótár. Ez nem is fog soha változni. Elég ha belegondoltok ma is hány embernek van ingatlan és mellette 1 millió ft megtakarítás.. A legtöbben fizetésről fizetésre élnek ma is.. Míért? Mert ahogy nő a fizetés úgy az árak is... Ennyi.
2019. aug. 1. 05:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek van 50 milliós ingatlana, de közben munkanélküli és csóró, attól még gazdag, csaknem tud a pénzzel bánni. El kell adni az ingatlant és kisebbet venni. A maradék pénzt meg be kell jól fektetni vállalkozásba vagy egyéb dologba.

Viszont az is gazdag, aki albérletben lakik, de 1 milliót keres havonta. ;)

2019. aug. 20. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!