Milyen munkával lehet napi 2-3 ezer forintot keresni?
Figyelt kérdés
10 napot dolgozom, a maradék napokban szeretnék naponta 2-3 ezret összeszedni úgy, hogy nem akarok 8 órában dolgozni. Tudom, ennél többet is összeszedhetnék, de a kérdés akkor is az, hogy milyen kisebb munkákkal vagy tevékenységgel lehet napi 2-3 ezret összeszedni kereset kiegészítésként úgy, hogy nem csinálom egész nap.2017. okt. 24. 14:47
2/4 A kérdező kommentje:
19 fiú, 24-48 as beosztásban vagyok most, a maradék időben szeretnék egy kis pluszt
2017. okt. 24. 15:37
3/4 anonim válasza:
Pl. magántanítással.
De mégis napi hány órában gondolod? Mert az azért nagyon nem mindegy.
4/4 A kérdező kommentje:
Igazából mindegy, csak nem tudom elvállalni a 8 as kezdést, mert akkor még nem érek haza. Tehát olyan kéne, amit esetleg otthon is tudok csinálni, vagy magam osztom be az időmet, nem előírt 8-16:30ig
2017. okt. 29. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!