Milyen munkával szerezhetek 300000 forintot 17 évesen?
Fogszabályzóra van szükségem a rossz harapásom miatt (overbite).Sajnos elég sok kellemetlenséggel jár,mint pl fáj az állkapcsom,selypitek és nem szép ha vigyorgok.:((
A szüleimnek most nincs pénzük fogszabályzóra testvérem esküvője miatt.Én meg azt olvastam,hogy jobb esélyel javul meg a harapásom ,ha tinédzser korban kezdem el a fogszabályzó hordását.
Hogyan tudnék 300000 ft keresni?Valaki valami ötlet?:(
McDonalds pénztárosként nem az ívheggesztést fogják kérdezni állásinterjún, nyugodtan jelentkezz bárhová.
"A szüleimnek most nincs pénzük fogszabályzóra testvérem esküvője miatt" Én kérek elnézést.
Ez a mcdonald`s jó ötlet.Erre nem is gondoltam.:D köszi:)
De mi van ezzel az "én kérek elnézést"-el??
Ha a diák melózni szeretne azt úgy szokták mondani (hívni) hogy Meló Diák tudod nem úgy mint a zenében lévő melódiákot hanem mint a melós meló és a diák.
Na szóval valami ilyesmit írkáljál a gooogle barátnak.
www.melodiak.hu
A doki ingyen van, csak az eszközért kell fizetni.
Én azzal kezdeném, hogy elmegyek fogszabályzó orvoshoz, ő megmondja, mennyi a készülék.
Diákszövetkezetben tényleg tudsz dolgozni, akár tescoban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!