Hogyan lehetne egy kis plusz pénzt szerezni?
Figyelt kérdés
Van fő állásom, ahol dolgozom. Ház felújításban vagyok, és így minden szabadidőm elmegy. Másodállást így nem tudok vállalni, viszont a ház felújítása többe kerül mint az eredeti tervek alapján számoltam. Igazából semmi ötletem sincs. A szerencsejáték eddig nem jött be, szerencsétlen vagyok a Tippmix-hez is. Ja, és csak a törvényes megoldások érdekelnek.2017. okt. 18. 10:20
1/3 anonim válasza:
- Időd nincs ("így minden szabadidőm elmegy),
- pénzed nincs ("a ház felújítása többe kerül mint az eredeti tervek alapján számoltam), akkor mégis mit tanácsolhatnánk? :-)
Egyetlen ötletem támadt csak: ha van olyan berendezés, amit lecseréltek a házfelújításnál, de még használható, akkor megpróbálhatod valamilyen oldalon (Jófogás, Vatera) eladni. Akár egy használható, még jó állapotban lévő kazán, radiátor, vagy kád, mosdó, stb.
2/3 anonim válasza:
pénz = idő, ergó ha nincs időd, nem lesz pénzed se.
Ha van szabad jövedelmed, vehetsz fel szabadfelhasználású hitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!