Surgos segitseget kerek. Atvertek. Mit tegyek?
7 éve a harveraprón nézegettem a használt videókártyákat.
Találtam is egyet 32.000-ért ami jó árnak számított.
Ezen az oldalon lehet az eladókról visszajelzést adni mennyire megbízható, volt is a tagnak kb.300 pozitív értékelése.
Átutaltam a pénzt az eladó írta hogy küldi a kártyát.
Eltelt pár nap semmi.
Közben kiderült,hogy mások is vásároltak tőle telefonokat nagyobb értékben és nem kapták meg.
Voltunk kb. 15-en akiket átvert összesen 1,5 millió értékben.Ezért csináltunk egy csoportot ahol egymást tájékoztattuk a fejleményekről.
Utólag kiderült,hogy feltörte az egyik eladó fiókját és az ő neve alatt hirdetett.
Rendőrségi feljelentés megtörtént természetesen el is kapták a bankszámla alapján az illetőt később jöttek a levelek,hogy lecsukták viszont a pénzt soha senki nem kapta vissza!
Kár betegesen ragaszkodni az utánvéthez, semmitől sem véd meg.
Ő küldött egy csomagot, te fizettél, ez nem rendőrségi ügy!
Gondolom, azért mentél bele, mert jó fogásnak tűnt a nemlétező termék, fél áron.
Tavaly az xbox 360 volt a sláger 40 000 -ért, kettő vezérlővel, kinecttel, gitárral, 10 db új játékkal.
Nem egy meg két ember hitte el ...
Hogy hogy nincs az ilyen esetekre torveny?
Bizonyitani tudom, hogy atvertek. Keppel, beszelgetessel ea meg ennek ellenere sem kapnam vissza a penzem?
Meg is kitol varjam a penzt?
Arra gondoltam, megvan a cime. Behazudom, hogy apam ugyved es neki a testvere rendor es azt beszeltuk meg, hogy megegyeznek peren kivul es van 48 oraja, hogy visszakuldje a penzt. Hanem kap egy ugyvedi felszolitast. Behazudom, hogy a postan tanuk elott nyitottam ki a csomagot. 2 tanum is van ra. Nem 1x fogom hangsulyozni, hogy o csak vesztes kent johet ki. Hat ha beveszi. Jobb otletem nincs ra szerintem senkinek sem. Majd irok en egy ugyvedi levelet pecsettel. Hat ha beveszi.
Még mindig nem érted. Ha nincs veszteni valója akkor tökéletesen hidegen fogja hagyni a dolog, mert behajthatatlan a követelés.
Persze ha ezt beveszi akkor nagy makod van. De erre kicsi az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!