Hol tudom neten megnézni hogy mennyi lenne a postaköltség csomagküldésnél?
Hol adtad el? Vaterán vagy Jófogáson vagy máshol?
(ugyanis a Vaterafutár árai olcsóbbak, mint pl egy normál postai csomag ára)
Mekkora a súlya? Milyen vastag a "csomag"? Ha 2,4 cm-nél vastagabb, akkor nem mehet ajánlott levélként, hanem csak csomagként.
Csomagautomatának megint más a postaköltsége, de az sem mindegy, hogy milyen csomagautomata: postai, Foxpost, Webox, stb.
Itt is meg tudod nézni, de ehhez általában nyomtató is kell
Meg tudom, hogy hihetetlen, de a posta.hu oldalán is, postai díjak címszó alatt :-)
Bocs, hogy ha kicsit pikírt-ra sikeredett az utolsó mondatom, de nekem eszembe nem jutott volna annak idején feltenni eladásra dolgot, ha ennyire nincs fogalmam semmirő és nem tájékozódtam ELŐRE.
Itt:
Belföldre levélként már nem lehet 2,5 centinél vastagabb "levelet" feladni, kivéve ha "postán maradó"-ként kéred. De ezzel sem érdemes vesződni az egyéb mérethatárok miatt.
Csomagként kell feladni.De azt érdemesebb a [link] oldalon keresztül igényelni, mert így olcsóbb mint az elsőként linkelt táblázatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!