Írd be a keresőbe hogy MPL vagy DPD futár rendelés csomag küldés . Adatok után kikalkulálja , a távolság nem számít csak az átvételi összeg . Alapos becsomagolás és kizárólag kartondobozt vállalnak . 1600 Ft tippre .
2017. szept. 28. 22:16
2/9 anonim válasza:
Egy csomagba nem szívesen raknám, ha az erősítő elindul, könnyen kárt tehet a gitárban. Esetleg ha csavarozott nyakú, szétszedve, valami hungarocellel elválasztva, kitömve.
Amúgy van egy csomó futárszolgálat, posta, eltérő árakon, de egy ilyen csomag standard, nem törékeny kézbesítési díja olyan 2000 ft környéke.
csomag küldéshez vatera futárt ajánlom sokkal olcsóbb mint a posta!
2017. szept. 29. 04:34
4/9 anonim válasza:
Nekem a posta egyszer majdnem 7000-ért hozott el egy erősítőt. Olyan 250 km volt a távolság. Azt hittem megzavarodok, mikor megláttam. Soha többet nem veszem igénybe a szolgáltatásukat, egyszerűen nevetséges.
2017. szept. 29. 21:43
5/9 anonim válasza:
Országhatáron belül teljesen mindegy a távolság.
Ha 20 kg fölött volt, és törékenyként feladva (100% felár), elképzelhető a 7000
2017. szept. 29. 21:59
6/9 anonim válasza:
Biztos, hogy 20 kg feletti, mert pokoli nehéz dög. Már nem emlékszem, hogy a srác miként adta fel, de biztos nem törékenyként, mert slussz poénként, még sérülten is érkezett a cucc. Vagy csak egyszerűen szartak rá, ahogy a Magyar Posta általában szokott. Mindegy. A 7000 forintot minden tekintetben soknak gondolom. Nem csoda, hogy döglődik a Posta. Remélem mihamarabb el is nyeli a föld úgy ahogy van.
2017. szept. 29. 22:36
7/9 anonim válasza:
Magyar posta 7000 forintért? 250 km távolság?
Ez nekem elég gyanús, főleg hogy teljesen mindegy a távolság, a szomszéd faluba is ugyanannyi a postaköltség mint az ország másik végébe :)
Másrészt én is adtam már fel böhöm nagy csöves erősítőt postát, és nem volt több 2-3 ezer forintnál. :)
2017. szept. 30. 11:59
8/9 anonim válasza:
Amúgy meg akármelyik komolyabb futárcég is elviszi 2-3 ezer forintért.
Maximum...
2017. szept. 30. 12:01
9/9 anonim válasza:
Valami nevenincs faluból adta fel a srác. Se GLS, se DHL, csak DPD volt, ha jól emlékszem, de azok nem vállalták. Csak a jó öreg Magyar Királyi Posta. És már nem emlékszem pontosan sem a távolságra, lehet nem is 250 km volt, de mindegy is. A lényeg, hogy én egyszer így jártam és azóta mindenkit óva intek attól, hogy igénybe vegye a Királyi Posta szolgáltatását. Jobban jártam volna, ha elmegyek autóval, de akkor úgy voltam vele, hogy költségben úgyis ugyanannyira jövök ki. Hát nem. Cserébe még a cucc is sérülten érkezett meg. És nem csak ez volt az egyetlen alkalom, hogy ráfaragtam a Postával. Mondjuk a mindenféle futárszolgálatok sem sokkal jobbak, de ott legalább van valami minimális ügyfélkezelés, meg tájékoztatás. A Postánál legfeljebb annyit mondanak, hogy "hát így jártál".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!