Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha egy munkahelyen adott...

Ha egy munkahelyen adott hónap 24-én jön a fizetés, akkor ez arra az adott hónapra vonatkozik, vagy még az előző hónapra?

Figyelt kérdés
Pl. október 24-én az októberi fizetés jön meg, vagy még a szeptemberi? De ilyen esetben, ha valaki 1-én kezd el dolgozni, csak 2 hónap mulva kap fizetést? Egy hónapot mindig tolódik?
2017. okt. 11. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:
20%
Úgy tudom, a szeptemberit kötelesek legkésőbb 11-ig (vagy valahogy így) kiadni. Az októberit meg nem fogják a hó vége előtt utalni. Így passz.
2017. okt. 11. 21:51
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

10-ig meg kell kapnod az előző havit. Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy akár 6-án kapod, ha pl 9-10 hétfő kedd 2napos munkaszüneti nap. Tehát legkésőbb 10-én.

Tudok olyan munkahelyrol ahol már tárgy hónap 25 körül van fizetés.

2017. okt. 11. 21:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Oké, ez jó hir :) Köszi
2017. okt. 11. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Mi is tárgyhó 24-25 körül kapjuk, ez mindig az adott havi.
2017. okt. 11. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó, te németországban dolgozol?
2017. okt. 12. 12:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát én úgy kapom, hogy a hónap végén egyszer 26.-a körül a tárgyhavit. De mivel a hónapnak akkor még nincs vége, a maradék 1 hetet a következő hónap 5.-éig fizetik ki.
2017. okt. 12. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!