Honnan szerezzek dobozt, amiben csomagot adok fel a postán? Ezt hogy kell csinálni?
Figyelt kérdés
Életemben először csinálnék ilyet. Eladtam 3 különböző dolgot az interneten 3 különböző embernek és miután utalják a pénzt, küldöm nekik sima postai csomagküldéssel.
De most ehhez dobozt honnan kell szerezni? A postára be lehet menni és adnak valamit pénzért? Ilyen 30x20x10 cm-es dobozok kellenének maximum. Jó, aki már öreg annak ez biztos hülye kérdés, de egyszer az életben meg kell tanulni mindent és nekem ez most jött el.
23/f
2017. okt. 11. 12:10
1/3 anonim válasza:
1. Postán adnak, jó pénzért. Vannak előre elkészített postakész dobozok is aminek az árában már a csomag ára is benne van.
2. bármelyik boltban kapsz ingyen, csak mosolyogva menj be.
2/3 anonim válasza:
Ez első felsorolását kiegészíteném azzal, hogy hobbi boltokban, barkácsáruházakban és lakberendezési üzletekben is lehet vásárolni dobozt. Én egyszer a Jysk-ben vettem kisméretű dobozt, pont hasonló céllal, mint amire neked is szükséges. Jómúltkor az Obiban is vettem dobozt, igaz akkor nagyobb méretűek érdekeltek csak, mert az meg költözés végett kellett.
3/3 anonim válasza:
A postán
30x24x60-as doboz 120Ft
49x30x15-ös doboz 200Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!