Mennyire vannak önök megelégedve a magyar Tesco üzletláccal? Nagyon fontos észrevételeket szeretnék hallani, mert több helyen fejlesztenénk de még nem tudjuk hogy mit. Köszönettel:Résztulajdonos, Tesco
Koszos, drága.
Ezen kívül mi bojkottáljuk az összeset, amióta kipattant, hogy a magyar termékeket ki akarják tenni a polcokról.
Könyörgöm mégiscsak Magyarországon van az áruház, nem lehetne akkor itthoni termékeket előnyben részesíteni???
Hát ezt tessék fejleszteni...
mi tegnap megkóstoltuk a tesco-s joghurtot, gondoltam, úgyis ugyanannyiba kerül, mint a nap mint nap, de azt nem szeretjük, annak furcsa íze van. meg kell mondjam, ebben most kellemesen csalódtam. nagyon finom volt a joghurt. de gondolom ez is csak a bevezető ára. mert amint 50 ft lesz, már ismét nem ezt venném, hanem sokkal finomabbat, és nem sokkal drágábbat.
ha valami tescos és tűrhető, vagy még finom is, az maradjon tescos áron továbbra is. nem kell neki márka árat adni!!!
VEVŐKÉNT : látom, hogy mennyire elszálltak az árakkal ... eleinte szerettem odajárni, kuriózum volt, hangulata volt... Jó volt...
Mostanra el személytelenedett.. ! Tucat lett a többi hipermarket között
Dolgozóként : Látom, hogy néhány terméknek mennyi a beszerzési ára és hasraesek, ezt komolyan gondolják???
A TESCO rádió gagyi-szar, naponta 5x leadják azt az idióta fütyürészős zenét amitől meg lehet őrülni... Szívesen kapnám a kezeim közé azt aki ezt összeállítja, és addig szorongatná..... mindegy... Nem jó ilyen közegben dolgozni... Vegyenek egy rohadt 1960 - 2013 közötti slágergyüjteményt és könyörgöm ne szólaljon meg 9 órán belül kétszer ugyanaz....
FŐNÖKSÉG !!! Speciel a Miskolci áruházban iszonyat el vannak szállva maguktól egyes dolgozók, szivatják az alattuk dolgozókat... egy évre adjam le a szabadság tervezőmet, de azt se tudom hogy megyek egy hét múlva ?
Július 15 ig négyszer változott a beosztásom, erre hogyan is tervezzek programot? és ha a havi tervezőmet nem 10 én adom le hanem 11 én megkapom a rosszindulatú megjegyzéseket... Ez így valahogy nem fekszik....
Örömmel segítek minden vásárlónak, amiben csak tudok, akármit keres vagy kérdez, de ilyen főnökségi morállal egyszerüen leszarni van kedvem kinek mi a baja, keresse meg, nem fizetnek meg azért, hogy ennyi stresszt elviseljek...
folytassam? noname nagyon szívesen elbeszélgetnék arról, hogy Avas-mésztelep úti telephelyen miért dolgoznak egyazon részlegen a rokonok, főnök beosztott felállásban ? A kivételezős erősen durva, a rokonok ügyei eltussolva, mindenki más stiklije felfújva jó nagyra, hogy védelmezőn eltakarhassa a rokonok következő bakiját... a kedves rokon már már átveszi a főnök helyét úgy beszól és ugráltatja azokat, akik több éve ott vannak a részlegen és jobban tudják mit hogyan kell csinálni....
Érdekel bárkit is a becsületvonal? ugyan.... a dolgozó közérzete smafu... a lényeg a kereskedelem az eladás.... pedig azokkal a dolgozókkal, akik ott maradnak, és rutinosabbak, jobban járnak, mint mindig újakat betanítani...
a többi válaszadónak meg megsúgnám , akik örömmel magyarkodnának...
Nagyon sok tesco terméket magyar beszállítók gyártanak... sok termék érkezik a picktől, a Sága-tól, és egyéb nívós magyar(?) cégektől, csak tesco köntösbe bújik. Néhány dolognak a szavatossága és a minősége valóban borzasztó tud lenni, a kosz többnyire vásárlófüggő, és takarító cég függő, ám itt újra visszakanyarodnék a mennyire jó annak a dolgozónak a közérzete részhez....
Egy jó közérzetű dolgozó mosolyog, beszél a vevővel, tanácsot ad neki , hogy örömmel jöjjön vissza máskor is...
A rohadt +- 15 perces olvasó beléptetőkapu rohadtul nem motivál arra, hogy mosolyogjak, amikor két három másik multis cégnél becsületre ment a dolog. Automata kiszámolta letöltöttem- e a munkaidőmet és amig egy perc is hiányzott, 30 percnek vonta le !!! nem 15, hanem 30 !!!
Ez erősen motivált mindenkit a szünetek és az érkezés távozás betartására ! Ha késett 5 percet, annyival tovább maradt, hogy ne szívassa meg magát....
Szóval kedves résztulajdonos.... ajánlom figyelmedbe a két tesco sztoris oldalt, amiken nevetni szoktam :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!