Mennyire vannak önök megelégedve a magyar Tesco üzletláccal? Nagyon fontos észrevételeket szeretnék hallani, mert több helyen fejlesztenénk de még nem tudjuk hogy mit. Köszönettel:Résztulajdonos, Tesco
Angliában az anyaországban jó a tesco, csak Magyarországon ilyen szar.
A kézikosarak, Debrecenbem mindid mocskosak. Van, hogy egy percig is válogatok közöttük, hogy találja egy kevésbé koszosat.
én leszarom ki a kérdező: szerintem a Tesco Hipermarket a legjobb, sokan fikázzák,sőt mindenki, még is mindenki oda jár, nincs sok ellenfele mert nagy átlagban a legolcsóbb,nem csak a tesco termékek,bármi,minden olcsóbb mint máshol, nekem is jobb megvenni azt a darab trappistát 900ft/kg és mint máshol 1500ft/kg.
fikázzátok csak,mind oda jártok, ha nem így lenne nem a tesco lenne a legnagyobb,és rég csődbe ment volna.
igen, az auchan az sokkal jobb! mikor volt autóm oda jártam, de sajnos tömegközlekedéssel oda sokkal nehezebb kijutni! így én is sajnos a tescoba kényszerülök az árak miatt. pedig a minőséget össze se lehet sokszor hasonlítani egy auchan termékkel! ott hogy lehet hogy jobb is, és olcsóbb is? jobb lenne, ha azok is közelebb költöznének a belvároshoz.
a tesconak a minőségen nagyon sokat kéne javítania. és nem értem, hogy miért emelték meg sok termék árát elég jól, mikor a minősége ugyanaz maradt. ezt nem tartom fairnek. ezzel nálam csak azt érték el, ha 100 ft különbség van kg-ként, vagy csak pár forint, inkább drágábban, de jobb minőségben megveszem a sparban a belvárosban. én már csak olajért és húsért járok ki, az maradt olcsóbb a többihez képest. a többi áremelés, és minőség stagnálása miatt már nem éri meg nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!