2/8 A kérdező kommentje:
De ezt tapasztalom
2017. szept. 21. 16:31
3/8 anonim válasza:
Én gyárban dolgozom mint mérnök.
4/8 anonim válasza:
Milyen képesítéssel? Engem gyógypedagógus végzettséggel például nem kifejezetten gyárakban akarnak alkalmazni :D
5/8 anonim válasza:
Ha nem értesz semmihez, ami eladható, akkor igen, marad a gyár.
6/8 anonim válasza:
Nem.
Akik nem tanulta, vagy nem értenek semmihez, azoknak sem kell feltétlenül gyárban dolgozniuk.
Épitőipar, raktár, mezőgazdasági munka, kereskedelem(árufeltöltő és egyéb segédmunka), vendéglátás, hulladék feldolgozás.
Egyik munkakört sem kell lenézni, mert mindre szükség van, ahogy mérnökökre is.
7/8 anonim válasza:
6 azért pl egy szakács nem "nem ért semmihez" kategória, nyilván nem ilyen don pepés pizzaösszerakóra gondolok szakács alatt
8/8 anonim válasza:
7.-es
Az 5.-ös válaszra irtam a "nem ért semmihez" kategóriám, hogy azoknak sem kell feltétlen gyárban dolgozniuk.
Egy szakács igenis szakma.
Számomra minden munkakör fontos, még a pizzát összedobó betanitott munkás is, sőt a konyhai kisegitő is, hisz igy kerek a világ. :)
Nem fényezem sem a fizikai, sem a diplomás szellemi munkát. Mindegyik ugyanúgy fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!