Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha nem jól...

Mit lehet tenni ha nem jól vagyok bejelentve? SOS

Figyelt kérdés
Az a gond áll most fennt,hogy a jelenlegi munkahelyemen mióta ott dolgozok(február) nem kaptam munkaszerződést így igazából fogalmam sincs hány órára vagyok bejelentve. A megállapodásom a munkáltatóval úgy szólt,hogy 8 órát dolgozok havi legkevesebb 20 napban (vagy annál több) és ezután kapom a fizetésem órabérbe számolva. Hozzá teszem kifizetett legtöbb esetben normálisan de ebből is akadt már kis gond. Fizetési bérpapírt viszont nem ad egyik hónapba sem!20 éves vagyok úgy tudom 21 éves korig a családi pótlék járna még abban az esetben ha nem dolgozok. Mivel munkába álltam, pár hónapja ezt én lemondtam, de ma jött a papír hogy a fizetésem nem éri el a minimálbért ezért a családi pótlék járna!Ez azért érdekes,mert ha ő a megígért 8 órára bejelent akkor a fizetésem bőven meghaladja a minimálbért, és mivel kasszába állok és pénzt kezelek ezért kötelessége lenne engem bejelenteni normálisan! Ilyenkor mit tegyek? Hogy tudjam meg hány órára vagyok bejelentve? És ha nem 8ra mint amiben megegyeztünk mit tehetek? Tovább vihetném az ügyet?
2017. szept. 20. 23:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak annak jár családi pótlék aki iskolába jár!!! Kérd el a munkaszerződést és a bérlapot!!!!
2017. szept. 20. 23:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Olyan esti iskolába járok emellett amihez jár
2017. szept. 20. 23:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Kértem már és nem adják ki.... Mindig van kifogásuk
2017. szept. 20. 23:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Regisztrálj ügyfélkaput.

ott mindent látsz.

2017. szept. 20. 23:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Okmányirodában intézel egy ügyfélkapus regisztrációt. Élő e-mail cím kell hozzá mindenféleképpen. Utána ügyfélkapun rengeteg mindent meg tudsz nézni, például azt is, hogy heti hány órára vagy bejelentve, egyáltalán be vagy-e jelentve, milyen bevallásokat ad be a munkáltató Rólad. Még azt is, hogy mikor milyen orvos kezelt. :)
2017. szept. 21. 04:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!