13 évesen hogy szerezzek pénzt?
Novemberben leszek 13 és valami pénzt kéne szereznem ruhákra telora és nem soká jönnek az ünnepek és ajándékokra... Anyagilag itthon rendes ruhákra sem telik... Alig van valamim és bárhogyan pénzt kéne szereznem...
12/L
Teló meg minek?
Amikor én voltam annyi idős mint te, még kevés embernek volt "telója".
De akinek volt, annak is olyan tárcsázós egy asztalon és nem tudtad magaddal hurcolni, mert rövid volt a zsinór :P
Mégis egész jól megvoltam.. ;)
"Teló meg minek?
Amikor én voltam annyi idős mint te, még kevés embernek volt "telója".
De akinek volt, annak is olyan tárcsázós egy asztalon és nem tudtad magaddal hurcolni, mert rövid volt a zsinór :P
Mégis egész jól megvoltam.. ;)"
öcsém 100 éve meg nem volt mindenki seg*e alatt autó, de azért mégis elég hasznos nem?
A repülőgép is hasznos, mégsincs mindenki s.gge alatt...
12 évesen senkinek nincs égető szüksége telefonra, pláne akkor ha ruhára sincs pénz.
Ezt egy 12 éves gyerektől még megértem, hogy nehezen érti meg, de ha neked sem sikerül, akkor jó ha megnézeted magad, mert a hiba a te készülékedben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!