Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye, hogy ha...

Mennyi az esélye, hogy ha felszállok a Bécsbe tartó vonatra, bemegyek ott a munkaügyire, és kapok munkát?

Figyelt kérdés

2017. szept. 12. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha tudsz németül, kapsz munkát.
2017. szept. 12. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem unod még?

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

Lidl-be nem akar menni, mert ott hétvégén is dolgozni kell :D:D:D Ez egy szerencsétlen madár, ne válaszoljatok neki. Lusta mint a dög, nem akar tanulni, hónapok óta itt szenved :D

2017. szept. 12. 12:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem én írtam
2017. szept. 12. 13:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Jaja, persze :D Hónapok óta munkát keresel, de semmi nem felel meg az úri pofádnak :D Pedig csak egy érettségid van.
2017. szept. 12. 13:07
 5/6 anonim válasza:
Valóban minimum németül kell beszélni! És nem árt ha van kinn ismerősöd, vagy barátod, aki vállalja érted a felelősséged, hogy tudsz majd hol lakni, anyagilag támogat, ha nem jön össze a munka...stb. De csak úgy felülni a vonatra a nagy semmire....hááát? De itthon is van egy csomó valós munkaközvetítő, aki bécsbe közvetít szállással, ellátással, tuti munkával. Én inkább velük próbálkoznék.
2017. szept. 13. 07:52
 6/6 anonim ***** válasza:

"Mennyi az esélye"

kb konvergál a 0-hoz, ha osztrák lakcímed/bankszámlád/biztosításod/autód nincs...

2017. szept. 13. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!