Hogy álltok a csalókkal?
Figyelt kérdés
hitelt kínálnak, de előtte küldj pénzt a Western Union-on keresztül, Afrikába, Togo köztársaság, Lomé város, Robert Koffi részére.2017. szept. 6. 21:48
1/6 anonim válasza:
Kifejezetten jól állok velük. Nem küldözgetek ismeretlenül sehova pénzt, és így elég könnyű elkerülni őket, vagy legalábbis a velük való interakciót minimálisra redukálni.
2/6 anonim válasza:
A négerek annyira sutyerákok mint a cigányok meg a mexikóiak .
3/6 anonim válasza:
Engem nem zavarnak. Van agyam és tudom is használni, így még a szomszéd utcába se küldök semmit, nemhogy Afrikába pénzt. Majdnem kíírtam, hogy hülye vagy?! De nem akartalak megbántani.:)
4/6 anonim válasza:
Én esetemben kiderült, hogy rokonom repülőszerencsétlenséget szenvedett valahol Afrika felett és én voltam az egyetlen örököse. Hogy mik vannak...
5/6 anonim válasza:
Nekem meg mindig a cégünk beszállítói akarják a szerződést
felbontani, és küldjek egy kis "kenőpénz". Még jó, hogy
nincsenek is beszállítói a cégnek :D
Vagy épp probléma van a Bank Of America számlámmal. Tényleg
probléma lehet vele, mert nincs is.
Az ilyen rokonom rámhagyott mindent levelek meg már
alapból törlésre kerülnek.
6/6 anonim válasza:
" A négerek annyira sutyerákok mint a cigányok meg a mexikóiak ."
Nem ők a sutyerákok, hanem az a balfas*, aki elhiszi és utal nekik. Abból pedig garantálom, hogy a fehér a több...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!