Diákmunka: mi történik, ha nem megyek be dolgozni, úgy, hogy még nincs szerződésem?
Figyelt kérdés
Elvállaltam jövőhétre egy munkát az egyik diákszövetkezet által, akikkel még nincs szerződésem. (Utólag kötöttünk volna.)
Na most kiderült, hogy mégsem fogom tudni elvállalni, de mivel hétvége van, hívni nem tudom őket. Írtam e-mailt, de arra még nem válaszoltak.
Lehet így következménye, ha holnap nem megyek be dolgozni, úgymond a tudtuk nélkül, mert ugye nem reagáltak semmit?
2017. aug. 27. 14:34
1/4 anonim válasza:
Amíg nincs szerződésed, nem is dolgozhatsz.
2/4 A kérdező kommentje:
Pedig holnap úgy mentem volna.
2017. aug. 27. 14:41
3/4 anonim válasza:
Ne törődj vele, szerződés nélkül megeshet,hogy még ki sem fizetnek.
4/4 anonim válasza:
Elméletben kötbér terhelne, de ha nincs szerződés nem tudják behajtani. Reggel ha tudod hívd fel őket és szólj, esetleg annyi következménye lehet hogy így nem tudsz menni tőlük többet, mert megbízhatatlannak könyvelnek el. De ahol nagyon kell diák ott még ezt se játszák el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!