Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudok (gyorsan) sok...

Hogyan tudok (gyorsan) sok pénzt keresni?

Figyelt kérdés
Jelenleg gimnáziumi diák vagyok és majd szeretnék orvosi egyetemre menni, amint végzek és erre szeretnék pénzt gyűjteni. Állami támogatással tudok csak bejutni és a jegyszetekre, tankönyvekre kell főként a pénz. Meg persze ha sikerül eleget összegyűjteni akkor egyéb elektronikai eszközöket is vennék. PL:laptop

2017. aug. 27. 14:05
 1/7 A kérdező kommentje:
Egyébként fiú vagyok és illegális munkák nem érdekelnek.
2017. aug. 27. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Belépsz a fideszbe.
2017. aug. 27. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Szerintetek ha bárki tudna olyan dolgot amivel csak úgy hoppá gyorsan és sokat lehet keresni, lenne még szegény ember ezen a földön? Komolyan te akarsz orvosi egyetemre menni?
2017. aug. 27. 14:12
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Menj ki nyáron angliába melózni egy gyárba, én is ezt csináltam. Havi 400ezer simán megvan
2017. aug. 27. 14:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, ahogy a csajok, keresel magadnak egy gazdag "apucit" vagy "anyucit"
2017. aug. 27. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:
De amúgy 12 hónap alatt, ha havi 80 órát minimálbérért dolgozol az kb 650 ezer forint ;)
2017. aug. 27. 20:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Állandó munkahelyet kéne találni, amúgy azért tettem zárójelbe a gyorsan-t mert még 2 évem van rá. Szóval relatív gyorsan.
2017. aug. 27. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!