Otthonról végezhető munkát kínálnék, szerintetek elvállalná valaki? Keveset fizetnék?
Telemarketinghez kéne adatrögzítés, kis vállalkozó vagyok szóval nem a nagy hiéna cégek.
Ki kéne sima google keresőben keresni különböző típusú cégek honlapját, telefonszámát, email címét és az ügyvezető nevét, és ezt táblázatba kimenteni.
300 cím meg van kb 4 óra alatt ennyiért fizetnék 2000 ftot (500 ftos órabér)
Internetkapcsolat, google kereső kell hozzá és ennyi.
A pénzt átutalnám.
Szerintetek vállalnának ilyet? vagy keveset fizetek?
Ha titkárnőt vennél fel a vállalkozásodba garantált bérminimummal, annak is a napi bére 8 órában legalább 6000 Ft lenne és nem ilyen sületlenséggel terhelnéd, hogy időre, mint gyárban a szalag mellett, legyen itt nekem 20 perc alatt 300 cég neve elérhetősége. xd Ki hallott már ilyet.
Csináld magad.
Kezdő vállalkozóként én is vettem fel titkárnőt napi 8 órában 4500 Ft-ot fizettem + a TB-re adtam neki havi 7050 Ft-ot + minden nap hozattam kaját (kb. 500 Ft volt).
Volt aki örömmel vállalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!