Vaterás eladás?
Figyelt kérdés
Vásároltak tőlem egy terméket. A vevő írt, hogy venne még mást is tőlem, de azt nem ütötte le. Ilyenkor mi van? Írjak neki hogy üsse le azt is vagy mi van ilyenkor?
Köszönöm.
2017. aug. 22. 09:20
1/4 anonim válasza:
Megegyeztek emailben, te leveszed a terméket, és még díjat sem kell utána fizetned a vaterának. Magyarul csaltok, kikerülitek a vaterát. De utaljon előre, nehogy úgy járj, hogy elküldesz ezer dolgot, aztán csak egy árát kapod meg.
2/4 A kérdező kommentje:
Szia. Igen erre gondoltam én is. Én vevőként mindig leütöttem mindent ha egy eladótól több terméket vettem. Most az eladóság új dolog még.
2017. aug. 22. 09:33
3/4 anonim válasza:
Az első dolog legyen szabályos , a többit már meg beszélitek.
4/4 anc válasza:
Én írni szoktam nekik, hogy üssék le. Régimódi vagyok, szeretem a tisztességes játékot. :) Nem sajnálom a vaterától azt a pár Ft jutalékot, jó oldal, megérdemlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!