Ilyen létezik vagy becsapás az egész?
Felhívott egy befektető hölgy!
Adna pénzt vállalkozás inditásához.
Biztosíték időrartam stb.meg van már beszélve.
Viszont ma azt mondta hogy a közjegyzője megcsinálja a szerződést 50eter ftért aminek a felét küldjem előre.2 felét pedig aláírásnál kell odaadnom,amikor már a számlámon van a pénz és aláírás után megkapom a hozza férési kódot.
Megjátszana 25ezer ftért????
Össze vissza beszél.
Kicsináltam messengeren,mert megtaláltam ott! :D
Egy alkesz panel lakó öregasszony aki nyugdíj kiegészítésként embereket csap be hogy meglegyen a napi tablettás bora!
Írtam neki tegnap reggel,hogy ott vsgyok békéscsabán mert arra volg dolgom.
Elmennékba szerződést aláírni a jegyzőhöz!
Jött a válasz: "De hölgyem ezek a dolgok nem így müködnek!
Nem ez volt megbeszélve és a jegyző nem szereti a variálást,és ha utalja a pénzt neki az a maga érdeke mert gyosrabban jut a pénzhez!" :D
Mondtam hogy nálam van mind az 50ezer most kifizetném meg dobnék rá egy 20ast a varia miatt ne legyen kellemetlen a jegyzőnek! :D
Azóta nem ír nem hív semmi.eltünt.
Azért elszomorító hogy 65 éves asszony idáig jusson,hogy 25ezer ftért ilyenre képes...
Na mindegy lehet adok fel egy posztot hogy csapott e be más embereket merg ha igen össze gyűjtöm őket és akkor megyünk a rendőrségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!