Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Tescos...

Mi a véleményed a Tescos sztrájkról?

Figyelt kérdés
Ha valaki tescos irja oda a komment végére!
2017. aug. 17. 10:16
1 2
 11/13 anonim válasza:

Úgy érzem, erősek itt a tévedések egyes helyeken.

Én 21 évesen, tanári szak mellett vagyok diákmunkás lassan 5 éve a Tescoban. Ez elég soknak számít ennél a cégnél, még a normális dolgozóknál is.

Miért akarnak sztájkolni a dolgozók? Mert például abban a boltban, ahol én dolgozom az utóbbi egy hónapban 15 ember mondott fel. Amikor kezdtem itt, 200 felett volt a létszám, most nyolcvanan sincsenek. Ez azt jelenti, hogy a szó teljes értelmében két ember helyett kell dolgozniuk.

Az áru kezelhetetlenül ömlik be az új raktározási rendszer miatt ("üres raktár-projekt"), miközben ahelyett, hogy hagynának a dolgodat végezni, a munkájához hozzá nem értő, hatalommániás főnököd, aki elfelejtette, hogy honnan jött, áll feletted és kitalálja nég a huszadik haszontalan folyamatot is számodra.

Nem feltétlenül a kevés fizetéssel van a probléma, hanem azzal, hogy 2-3 hónapja nincsen pénz túlórákra, ami nélkül nem élnek meg az emberek. Dolgoznának, hogyha hagynák.

Az utóbbi időben lett tarthatatlan a helyzet. Vannak olyan délutános műszakok, ahol az áruház harmadán van egy csoportvezető és egy diák. Nekik kellene tölteni, igazítani, selejtezni, szaladgálni a vásárlókhoz, a vevőszolgálathoz, a csoportvezető néha kasszázik is és persze jön 2-3 kamion, amit nem 2 perc lehúzni. Mindezt egy fizetéses, iskolakezdési szezonos hétvégén...

A vásárlók persze ugyanolyanok, mint voltak, de ezt egy, a magyar kereskedelemben dolgozó embernek bírnia kell.

2017. aug. 20. 11:21
 12/13 anonim válasza:
Utolsó válaszoló teljesen egyett értek!! Én vevőszolin dolizom, de nem is ez a lényeg!! A pénzünk is kevés, + tényleg minden bőrt lehúznak rólunk, mikor nagy a hajtás, karácsony vagy bármilyen más ünnep, a saját vezetőink nem mernek hozzánk kijönni az irodából, meghitten Ők persze tudnak odabennt ünnepelni, & akkor miért is Ne kaphatnánk akkor több fizetést?? !!
2017. aug. 29. 20:35
 13/13 anonim válasza:
Utsó válaszoló vok ismét: Még annyit szeretnék mondani, h Ti vásárlók is felvagytok háborodva h nincs gyors kiszolgálás, de így hogy?! Hogy embert nem kapunk, & még sok olyan idióta folyamatot ránksóznak, ami teljesen felesleges!!
2017. aug. 29. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!