Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Tescos...

Mi a véleményed a Tescos sztrájkról?

Figyelt kérdés
Ha valaki tescos irja oda a komment végére!
2017. aug. 17. 10:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az, hogy igazuk van.

Fiam volt kereskedelmi gyakorlaton több cégnél is, nem egy finnyás gyerek, de még szerinte is a Tescoban a legrosszabbak a körülmények .

2017. aug. 17. 10:25
 2/13 anonim ***** válasza:
21%
Jogukban áll, de annyira nem érzem indokoltnak. Aki 8 általánossal rendelkezik, szerintem alaptalanul követel bruttó 200 körüli fizetést. Ennyit kap ugyanis egy egyetemi végzettséggel rendelkező pályakezdő tanár. A szakképzett, kulturált dolgozónak lehetősége van szerencsét próbálni a lényegesen többet kínáló Aldiban vagy Lidlben. Sztrájk helyett inkább oda kellene jelentkezni.
2017. aug. 17. 10:26
 3/13 A kérdező kommentje:

Kedves Kolompar,nem sok Tescosnak van 8osztalya,fel sem vesznek tudatlan embereket,de nyilván tisztaban vagy vele,mert Te olyan sok helyen dolgozhattal!

Minimum szakmunkas vegzettseg kell!

Te fajtaddal sötetedik a Tesco minden honap elejen!

Erdekes a Lidl sose lattam még 1rOmat se!

Csak a Tesco mert ott degeszre zabalhatjatok magatokat!

2017. aug. 17. 10:34
 4/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, 3-as hozzászólásod, 10:34 azért nagyon erős!!

Úgy becsmérelsz valakit, pusztán felhasználónév alapján, hogy azt sem tudod, ki áll a felhasználónév mögött - de a megnyilvánulásod erősen rasszista.

BÁRKI, BÁRMILYEN FELHASZNÁLÓNEVET VÁLASZTHAT.

Ha én azt választom, hogy pirospettyeskatica, attól még nem vagyok az :-) Szóval nem kéne a felhasználónevet beazonosítani a felhasználóval.

DE!! Még ha TÉNYLEG "Kolompár", akkor sem tudhatod, hogy nem épp egy becsületes emberről van-e szó? Lehet, épp Bogdán László van mögötte - "a cserdi csoda" megvalósítója. Nem egy, nem két BECSÜLETES ismerősöm van, aki roma származású. Van olyan, aki többet dolgozik, mint én - pedig azért én is napi 9-10 órákat dolgozom.

Szóval nagyon nem szép dolog ismeretlenül valakinek a becsületébe gázolni - még akkor sem, ha valóban én is láttam roma gyerekeket kimért cukrot tömni a szájukba az Auchanban. Ettől még nem gondolom, hogy minden roma lop.

Mint ahogy az Ambrus Attila ügy után sem gondoltam, hogy minden fehér ember bankrabló.

(1-es vagyok)

2017. aug. 17. 11:05
 5/13 A kérdező kommentje:
4-es ne haragudj de neked hogy esne ha egy Kolompar le 8osztyalosozna?
2017. aug. 17. 11:09
 6/13 A kérdező kommentje:

1-es par rOma szarmazasu bejön a Tescoba es hangoskodik,ócsarolja az arut,leszarozza,ügy beszel a Pultosokkal mint a kutyaval es meg szeresse is az ember őket?Tudod ha nem dolgoztál 1napot se kereskedelemben akkor fogalmad se lehet mi folyik itt!

Csak sok ember van aki azèrt nem tud valtani,mert olyan helyen él,ahol alig van munkalehetőség!

2017. aug. 17. 11:13
 7/13 anonim ***** válasza:

Tegnap épp egy fehér embert láttam úgy beszélni az eladóval, mint a kutyával.

Ezen kívül a legtöbb főnök FEHÉR, és mégis úgy bánik/beszél az alkalmazottakkal, mint a kutyákkal.

Akkor? (1-es vagyok)

Látod, megint vagdalkozol, hiszen nem is tudod, dolgoztam-e kereskedelemben? És igen, van fogalmam róla, de mélyebbek a bajok, mint hinnéd...

Még valami: itt egy Tesco-s, árufeltöltős álláshirdetés:

"Munkakör betöltésének feltételei:

általános iskolai végzettség,"

Itt a link is, hogy lásd, igazat beszélek - szóval abszolút nem volt jogos a kirohanásod, bocs.

[link]

Aztán: hangoskodnak becsmérelnek, stb. Van a Tesco-ban biztonsági őr is, ha nem megfelelően viselkednek, lopnak, stb. neki kéne intézkedni. Igen, azt is tudom, hogy nincs meg a megfelelő hatásköre, nem mindenhol hagyhatja el a helyét,stb - de ez már a MINDENKORI rendszer hibája (erre írtam, hogy mélyebben gyökereznek a bajok).

2017. aug. 17. 11:29
 8/13 anonim ***** válasza:
Megjegyzem, attól, hogy felemelik a fizetést, attól még a romák ugyanúgy fognak viselkedni - szóval az ettől nem változik.
2017. aug. 17. 11:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Sztrájk, igen?! Hajrá, fiatalok!

Múltkor a csirkés néni csirke comb helyett szárnyat akart adni, majd 10 másodperc múlva nem emlékezett a kért mennyiségre...

Ő akar sztrájkolni?!

Maradjon inkább otthon!!!

2017. aug. 17. 12:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem értek velük egyet, ha nem jó a fizu meg a munka akkor menjenek máshova dolgozni, de a tescot sz---ák a hülyeségükkel.
2017. aug. 17. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!